Velkommen til nye Psykopp.no!

Med hjerte for seksualiteten i Kapittel-bokhandelen

av
Festivalbokhandelen på Arneageren er på plass i år, som i fjor. Her får du kjøpt «Med hjerte for seksualiteten», samt en rekke andre spennende og kortreiste bøker. Bokhandelen er et samarbeid mellom Hertervig Forlag, Bokhuset, Norli og Kapittel
Hvordan snakker du med barna om seksualitet? En ny bok fra Hertervig Forlag kan hjelpe deg med det.

«Kropp» er tema for 2019-utgaven av Kapittel-festivalen i Stavanger. Hertervig-boken "Med hjerte for seksualiteten" er skrevet av forfatter Birgitt Hegge, og den selges på Sølvberget i festivalbokhandelen, men du kan også kjøpe den ved å klikke her.

Hjelper voksne

I boken ønsker Birgitt Hegge å hjelpe oss voksne til å prate bedre med barn - om kropp og grenser.

Kan to jenter være kjærester? Hva er sex? Hvordan lages barn?

Forfatter Hegge håper og tror boken vil bli et nyttig verktøy for mange, både foreldre og de som jobber med barn og unge.

- Vi er alle seksuelle. Det er en del av det å være menneske. Seksualiteten er hjertelig til stede i alle menneske møter. Problemet er at vi har lært forsvinnende lite om det, skriver forfatteren i innledningen til boken.

Viktig

Hegge har mange års arbeid innenfor psykisk helse og barnevern og har bygget opp en spesialisering innen vold og seksuelle overgrep. Hun er særlig opptatt av det forebyggende aspektet ved en god seksuell utvikling og helse, og med denne boken vil hun hjelpe flere å forstå viktigheten av å snakke med barn om seksualitet.

- Seksualitet handler om følelser, identitet, preferanser, glede og så uendelig mye mer. Den handler om vårt behov for å kjenne tilhørighet, om å bli sett. Den er viktig. Livsviktig, mener Hegge.

Boken kan bestilles her.

Last ned brosjyren

INTERESSERT I NYHETER eller INFORMASJON FRA OSS?
Registrer din epostadresse

Thank you! Your submission
has been received!

Oops! Something went wrong while submitting